Om oss

Veterinærene ved Nes Veterinærkontor er faglig dyktige og behandler hver dag smådyr, produksjonsdyr og hester. Av smådyr kommer det besøk av alt fra gnagere, fugler, katter, hunder og minigris.

Daglig leder

90 60 57 70

post@nesvet.no

Henriette er medeier av klinikken. Hun ble ferdig utdannet i år 2000 fra Liverpool University, England. Hun er ofte å se i operasjonssalen. Henriette har deltatt på mange kurs, samt påbegynt ESAVS (European School for Advanced Veterinary Studies) videreutdanning på tannbehandling i Luxenburg og brenner for god tannhelse hos kjæledyrene våre. Hun er mye ute på veien og tar hånd om hester og produksjonsdyr. Hun er også en del på klinikken og hjelper smådyr. Hun er samboer med Gunnar og de har to barn sammen samt to huskyer og en katt.

Medeier

90 60 57 70

post@nesvet.no

Gunnar er medeier av klinikken. Han ble ferdig utdannet veterinær i England på Liverpoool University i 2000. Han er mye ute på veien og jobber med hest og produksjonsdyr. I tillegg er han en del på klinikken og hjelper smådyrene. Han er en erfaren kirurg i vårt operasjonsteam. Han er samboer med Henriette og de har to små barn. Sammen har de to flotte huskyer og en nydelig katt.

Rikke veterinær

Veterinær

Rikke ble ferdig utdannet veterinær i 2014. Hun studerte i Ungarn, på Szent Istvan universitet. Rikke har mange interesser innen faget, men finner det ekstra spennende når hun får jobbe med obstetrikk og reproduksjon. Hjemme tar hun og ektemannen vare på Trall; vorsteren som er en ekspert i fuglejakt.

Marthe veterinær

Veterinær

Marte ble ferdig utdannet fra NMBU Veterinærhøgskolen i 2017. Hun har erfaring fra smådyr, produksjsonsdyr og hestepraksis. Vi er så heldige å ha Marte her på klinikken som smådyr- og stordyrveterinær. Hun har deltatt på flere hestekurs etter fullført utdannelse og har en bred interesse av indremedisin blant smådyr. På fritiden er hun aktiv innen hestesport, og har stor hjelp fra katten Svante i stallarbeidet.»

Mari veterinær

Klinikkassistent

Mari har vært hos oss siden 2016 og smilet hennes er ofte hva som venter deg når du kommer inn i resepsjonen. Hun er en «altmulig-dame» på klinikken og har et svar på det meste. Hun har lang erfaring innen dyrebransjen, både som klinikkassistent ved Oslo Dyreklinikk og Jessheim Dyreklinikk og i zoodyrbransjen. Hjemme har hun samboer og en sønn. Sammen har de hunden Wilma, katten Petra, høner, kaniner og marsvin.

Veterinær

Mina ble ferdig utdannet ved NMBU Veterinærhøgskolen i 2017. Hun jobber med smådyr her på klinikken. Når hun ikke er her kjører hun produksjonsdyr- og hestepraksis. Mina synes det er ekstra moro med reproduksjon og dermatologi. Hjemme venter samboeren og katten Molly. I tillegg driver Mina med hest på fritiden.

Dyrepleier

Marita er autorisert dyrepleier, og er utdannet fra Hansenberg skole i Danmark. Ble ferdig med sin utdannelse i 2016. Hun har tidligere jobbet ved Evidensia Oslo Dyresykehus, hvor hun har drevet mye med anestesi på operajsonsavdelingen. Hjemme har hun samboer og datter, og sammen har de katten Anton.

Del med andre!