Om oss

De ansatte ved Nes Dyreklinikk er engasjerte og faglig oppdaterte. Vi behandler både smådyr, hester og produksjonsdyr.

Daglig leder / Veterinær

90 60 57 70

post@nesvet.no

Henriette er medeier av klinikken. Hun ble ferdig utdannet i år 2000 fra Liverpool University, England. Hun er ofte å se i operasjonssalen. Henriette har deltatt på mange kurs, samt ESAVS (European School for Advanced Veterinary Studies) videreutdanning på tannbehandling i Luxembourg. Hun brenner for god tannhelse hos kjæledyrene våre. Hun er samboer med Gunnar og de har to barn sammen, samt en husky og en katt.

Medeier / Veterinær

90 60 57 70

post@nesvet.no

Gunnar er medeier av klinikken. Han ble ferdig utdannet veterinær i England på Liverpoool University i 2000. Han er mye ute på veien og jobber mye med hest og noe produksjonsdyr. I tillegg er han en del på klinikken og hjelper smådyrene. Han er en erfaren kirurg i vårt operasjonsteam. Han er samboer med Henriette og de har to barn. Sammen har de en husky og en nydelig katt.

Veterinær

Anna Emilie ble ferdig utdannet fra NMBU Veterinærhøgskole i 2020.
Hun har mange interesser innen faget, men finner det ekstra spennende når hun jobber med akuttmedisin, rehabilitering og indremedisin. Tidligere har hun jobbet hos Anicura Østerås og Anicura Dyresykehus Oslo. På fritiden brukes tiden med hunden Kaipo, katten Kamea og hesten Rosta.

Veterinær

Linda var uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 2002. Hun er sertifisert innen kiropraktikk og akupunktur for dyr, og har tatt CCRP etterutdanning innen rehabilitering av hund og katt fra University of Tennessee. I tillegg til å være på klinikken, kjører Linda ut til staller for behandling av hest innen kiropraktikk og akupunktur samt laserbehandling. Fritiden brukes til familien inkludert 3 hester og 3 hunder, samt yoga og pilatestrening.

Dyrepleier

Kristian er autorisert dyrepleier juli 2021 ved NMBU Veterinærhøgskolen. Han har tidligere hatt praksis hos oss her på Nes Dyreklinikk, ved Dyrenes Venn på Tveita og Jessheim Dyreklinikk. På fritiden liker Kristian musikk, lese og gå turer.

Klinikkassistent

Mari har vært hos oss siden 2016 og smilet hennes er ofte hva som venter deg når du kommer inn i resepsjonen. Hun er en «altmulig-dame» på klinikken med mye kunnskap som hun gjerne deler med kollegaer og dyreeiere. Hun har lang erfaring innen dyrebransjen, både som klinikkassistent ved Oslo Dyreklinikk, Jessheim Dyreklinikk og i dyrebutikkbransjen. Hjemme har hun samboer og en sønn. Sammen har de hundene Wilma og Mio, 3 katter og en gjeng høner.

Dyrelegesekretær

Cecilie ble ferdig utdannet dyrlegesekretær i 2020 ved Fagsenteret. Hun har tidligere erfaring fra EMPET Lillestrøm og Aktiv dyreklinikk. Hjemme har hun samboer og katten Marve. På fritiden er hun ofte å se i stallen hos ponnien sin Catch eller på diverse bil arrangementer.

Del med andre!