Om oss

Veterinærene ved Nes Veterinærkontor er faglig dyktige og behandler hver dag smådyr, produksjonsdyr og hester. Av smådyr kommer det besøk av alt fra gnagere, fugler, katter, hunder og minigris.

Daglig leder

90 60 57 70

post@nesvet.no

Henriette er medeier av klinikken. Hun ble ferdig utdannet i år 2000 fra Liverpool University, England. Hun er ofte å se i operasjonssalen. Henriette har deltatt på mange kurs, samt påbegynt ESAVS (European School for Advanced Veterinary Studies) videreutdanning på tannbehandling i Luxenburg og brenner for god tannhelse hos kjæledyrene våre. Hun er mye ute på veien og tar hånd om hester og produksjonsdyr. Hun er også en del på klinikken og hjelper smådyr. Hun er samboer med Gunnar og de har to barn sammen samt to huskyer og en katt.

Medeier

90 60 57 70

post@nesvet.no

Gunnar er medeier av klinikken. Han ble ferdig utdannet veterinær i England på Liverpoool University i 2000. Han er mye ute på veien og jobber med hest og produksjonsdyr. I tillegg er han en del på klinikken og hjelper smådyrene. Han er en erfaren kirurg i vårt operasjonsteam. Han er samboer med Henriette og de har to små barn. Sammen har de to flotte huskyer og en nydelig katt.

Veterinær

Anna Emilie ble ferdig utdannet fra NMBU Veterinærhøgskole i 2020. Anna Emilie har mange interesser innen faget, men finner det ekstra spennende når hun jobber med akuttmedisin og indremedisin. Tidligere har hun jobbet hos Anicura Østerås og jobber fortsatt som vaktveterinær ved Anicura Dyresykehus Oslo. På fritiden brukes tiden med hunden Kaipo og hesten Rosta.

Veterinær

Aina ble eksaminert ved St.Istvan University of Veterinary Science 2005. Siden har hun jobbet med små og store dyr. Ultralyd har alltid vært en særinteresse, og i fra 2016 har hun satset fult på ultralyd og hjertet. Echocardiologi. Er registrert og i gang med CertAVP kardiologi ved Universiti of Liverpool UK. Kurs og etterutdanning i hjertemedisin: Grunnleggende ekkokardiologi Viul Nov 2016, Intermediate echocardiology Texas Feb 2017, Advanced echocardiology Texas Apr 2017, Advanced doppler Texas Nov 2017, Advanced Doppler in congenital Heart Disease Texas nov 2017 og Treatment and Management of Cardiac diseases Texas Nov 2017. Hjemme har hun sine 3 dachser som brukes til jakt og blodspor. Aina og Ninja er også godkjent ettersøksekvipasje.

Dyrepleier

Kristian blir ferdig utdannet dyrepleier til jul 2021 ved NMBU Veterinærhøgskolen. Han har tidligere hatt praksis hos oss her på Nes, ved Dyrenes Venn på Tveita og Jessheim Dyreklinikk. På fritiden liker Kristian musikk, lese og gå turer.

Klinikkassistent

Mari har vært hos oss siden 2016 og smilet hennes er ofte hva som venter deg når du kommer inn i resepsjonen. Hun er en «altmulig-dame» på klinikken og har et svar på det meste. Hun har lang erfaring innen dyrebransjen, både som klinikkassistent ved Oslo Dyreklinikk og Jessheim Dyreklinikk og i zoodyrbransjen. Hjemme har hun samboer og en sønn. Sammen har de hunden Wilma, katten Petra, høner, kaniner og marsvin.

Veterinær

Mina ble ferdig utdannet ved NMBU Veterinærhøgskolen i 2017. Hun jobber med smådyr her på klinikken. Når hun ikke er her kjører hun produksjonsdyr- og hestepraksis. Mina synes det er ekstra moro med reproduksjon og dermatologi. Hjemme venter samboeren og katten Molly. I tillegg driver Mina med hest på fritiden.

Dyrelegesekretær

Cecilie ble ferdig utdannet dyrlegesekretær i 2020 ved Fagsenteret. Hun har tidligere erfaringer ved EMPET Lillestrøm og Aktiv dyreklinikk. På fritiden tilbringer hun tiden med katten sin Marve og hesten Catch.

Del med andre!